beeconn

Uspešno pčelarenje
zahteva nadzor

BeeConn: Bežični uređaj za praćenje koji omogućava pčelarima da redovno prate i dobijaju aktuelne informacije o tome šta se dešava na pčelinjaku.

Kako deluje

1. PRIKUPLJANJE PODATAKA

Uređaj periodično meri težinu košnica pomoću vage, a vremenske prilike prati meteorološkom stanicom. Izmereni podaci se čuvaju na koncentratoru ili eksternom serveru preko GPRS ili ViFi mreže. Ovo omogućava pčelaru da pristupi podacima na ekranu koncentratora, putem SMS-a ili veb aplikacije.

2. OBAVEŠTAVANJE PČELARA

Jednom dnevno u određeno vreme automatski šalje SMS poruke o težini pojedinih košnica, njihovoj prosečnoj težini i razlici u težini u odnosu na prethodni dan i trenutnoj temperaturi. Međutim, navedene podatke možete dobiti u bilo kom trenutku putem SMS-a.

BeeConn Set

je bežični kontrolni uređaj koji omogućava pčelarima da redovno prate i dobijaju aktuelne informacije o tome šta se dešava u košnici. Vi ga birate ako imate električnu energiju u blizini.
set-1-3

BeeConn Solar Set

je bežični kontrolni uređaj koji omogućava pčelarima da redovno prate i dobijaju aktuelne informacije o tome šta se dešava u košnici. Izaberite ga ako u blizini nema električne mreže.

Tehničke specifikacije

Пусти видео запис
Pokaži prvi rezultat 11 – 11 od ukupnih 11 proizvoda Pokaži sve 11 proizvode pokažite jedan proizvod No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
рсд 119,180.00
Max:
Min: 1
Step: 1
Dodaj u kolica
12