Ovim putem gore navedenom trgovcu izjavljujem da odustajem od ugovora o prodaji robe na daljinu i navodim potrebne podatke:

Poštovani,

u skladu sa čl. 28., čl. 34. i čl. 35. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014) Vašu porudžbinu možete otkazati i od nje odustati bez navođenja razloga i dodatnih troškova, u roku od 14 dana nakon preuzimanja proizvoda u državinu. Ukoliko se odlučite na odustanak od ugovora i pošaljete nam ovaj obrazac, naši operateri kontaktiraće Vas u najkraćem mogućem roku kako bismo što efikasnije organizovali povraćaj sredstava ili zamenu isporučene robe u skladu sa Vašim željama.

Robu ćemo preuzeti sami, ili posredstvom dostavljača ovlašćene kurirske službe, u najkraćem mogućem roku. Troškove povraćaja i slanja zamenskih proizvoda snosi Kupac.

Povraćaj novca, uključujući i troškove isporuke, izvršićemo najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili obrazac za odustanak od ugovora, uz prethodno preuzimanje u državinu vraćene robe, koristeći ista sredstva plaćanja koja ste Vi koristili u prvobitnoj transakciji. U slučaju da se saglasite sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja za povraćaj plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povraćaj.

Molimo Vas da obratite pažnju na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrednosti robe koje nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na e-mail adresi: webprodaja@beoveterina.co.rs ili na info telefonu + 381 11 3961-424,3961-434 (ponedjeljak–petak 8.00–22:00 časova) i (subotom od 09:00-14:00).

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom poverenju.

Srdačan pozdrav,
Vaša Beoveterina